Ante – update!

Otkad je stigao k nama prije mjesec dana, svaki dan iznova svjedočimo njegovoj strpljivosti, hrabrosti i želji za životom.

Njegov oporavak trajat će još dugo, no presretni smo što je naš i vaš dragi Ante fizički i psihički sve bolje i što to konačno bez straha možemo podijeliti sa svima vama koji ste mu pružili podršku, dijelili priču i pomogli pokriti ogromne veterinarske troškove.

Što je to u ljudima tako tužno i zašto je Ante u dobi od 30 godina, s povredom desnog oka i gotovo potpuno slijep na lijevo oko, iscrpljen, pothranjen i dehidriran ostavljen da životari ured ničega nemamo vremena ni snage propitivati…

Anti još uvijek liječimo kroničnu upalu respiratornih organa, očišćen je od unutrašnjih parazita a upala oka je sanirana, očišćena od gnoja i prljavštine. Potom je oko operirano, točnije ono što je nekad bilo oko jer Ante više nikada neće vidjeti. Odstranili smo divlje tkivo oko kojega se stvara gnoj i infekcija, no ono i dalje raste pa će Ante trebati još jednu operaciju. Još je uvijek mršav i treba najbolju klopu i dodatke prehrani kako bi se oporavio, a veterinar ga posjećuje nekoliko puta tjedno kako bi primio antibiotike. Ante više nikad neće gledati, no sigurni smo da nas vidi srcem. Voli četkanje, maženje, kockice šećera i ne želi biti sam, pa hoda za našim glasovima, hoda za Miškom i Sultanom, njuška mice, emue, Pepu, koke…

Da bi se Ante popuno oporavio trebamo još malo vaše pomoći kako bismo platili veterinara, drugu operaciju i malo bolje klope.Svaka kuna nam puno znači kako bismo ih mogli nastaviti spašavati!

Spread the love
Scroll to Top