Dan otvorenih vrata – Udomi najboljeg prijatelja

Budući da nam vrijeme više ne dozvoljava veće radove, odlučili smo jesen i posljednje sunčane dane provesti u dobrom društvu sa svima VAMA, koji svojom pomoći, podrškom i donacijama omogućavate da utočište opstane.

Ako želite posjetiti konak, upoznati naše životinje, čuti i osjetiti njihove životne priče te provesti dan u dodiru s prirodom, ovu subotu posjete primamo od 11 sati pa sve do večeri.

Kao poslasticu za životinje možete ponijeti jabuke i mrkvu – pri dolasku se javite volonterima.

Ulaz ne naplaćujemo. U utočištu zbrinjavamo neželjene i ozlijeđene životinje čiju skrb financiramo isključivo iz donacija građana. Životinja o kojima brinemo već je debelo preko 300. Bliži se zima pa radu utočišta trenutno najviše možete pomoći donacijom sijena, suncokreta, zobi, kvalitetnije hrane i konzervi za mace, starih deka ili novčanom donacijom kojom ćemo pokriti hranu i vet. troškove.

U subotu ćemo imati i UDOMIDAN – na skrbi trenutno imamo i 9 najdivnijih mačića svih boja, veličina i karaktera u potrazi za svojim novim obiteljima. Ajmo malcima prije zime pronaći savršene tople domove.

* Za dolazak do konaka upišite “Grgin konak” u Google karte.

** Za subotu nije potrebna najava.

PRAVILA PONAŠANJA:

Poslastice za životinje: isključivo MRKVE I JABUKE – mnoge životinje su kronični bolesnici i na posebnoj prehrani.

Miško (smeđi poni konjić) i Sultan (riđi mini poni) NE SMIJU jesti žitarice ni kruh. Sultanu će ovo biti prvo druženje s nepoznatim ljudima – maziti ga možete po glavi i njušci.

Ograda je pod naponom, ne mazite životinje preko nje. Slobodno uđite na pašnjak, uživaju u pažnji i društvu dobrih ljudi.

Većina naših štićenika došla je iz loših uvjeta, neki od njih tek uče da ljudski dodir može biti nježan. Dajte im prostora i poštujte ako vam ne još žele prići.

Ne puštajte djecu da vrište i trče za životinjama, mogu ozlijediti i sebe i njih.

Ulaz sa psima nije dozvoljen.

Jahanje i stavljanje djece na životinje nije dozvoljeno.

Pecanje nije dozvoljeno.

Na bilo kakav oblik agresije prema životinjama bit ćete trajno udaljeni s Konaka.

Vidimo se na konaku!

Spread the love
Scroll to Top