Geronimo

Opet smo primili hrpu životinja. Teško je reći ne kad znamo da nemaju baš niti jednu drugu opciju…

Jedan od njih je Geronimo, imena simboličnog i hrabrog značenja. Niti 10 godina star, posljednjih mjeseci više gladan nego sit, nakon smrti vlasnika ipak nije završio u klaonici nego će starost dočekati na konaku. Nije ujahan pa valjda zato nije bilo interesa za preprodaju… Nama apsolutno nebitno, a sreća u nesreći je da je već kastriran i nadamo se da će biti divno društvo našoj Delilah u njenim starim danima.

Uz Geronima zbrinuli smo i starog pijetla te mamu macu s mačićem iz istog dvorišta. Ostali mačići iz legla se još traže, a svi skupa će najprije ići na privremeni smještaj i socijalizaciju zajedno s još 6 mačića koje smo napuštene pronašli u posljednja dva tjedna. Uz njih nam je iz Koprivnice stigao i jarac Tobi bez ušiju.

Sve nam je teže isfinancirati hranu za sve njih, a na ostalim troškovima pokušavamo maksimalno uštedjeti barem do proljeća kad će možda biti malo lakše.

Još 3 dana u tijeku nam je akcija darivanja u suradnji s Equivalenzom https://www.facebook.com/187865798362435/posts/1522138174935184/?sfnsn=mo u kojoj za minimalnu donaciju od 100 kn udruzi dobivate besplatan parfem iz ogromnog asortimana po svom izboru. Odaziv je dosad jako mali, pa ako još niste nabavili poklon za nekog od svojih najmilijih ili želite razveseliti sami sebe, razmislite o ovoj super opciji i ne propustite priliku kojom usput pomažete nahraniti životinje u utočištu.

Za sve koji nam možete pomoći kojom kunom, podaci za uplatu donacije:

Udruga za zaštitu životinja, prirode i društva “Grgina arka”

IBAN: HR7823860021119031412

SWIFT: PDKCHR2X

paypal: [email protected]

Model: 99 (bez poziva na broj) ili 00 (poziv na broj današnji datum)

Opis plaćanja: EQUIVALENZA (za besplatan parfem) ili ZA HRANU

Hvala vam!

Spread the love
Scroll to Top