Nježni div -Sofija

Kad smo prije nešto više od mjesec dana primili poruku o Sofiji nismo dvojili ni trena, znali smo da ne postoji nitko luđi od nas tko bi se usudio u svoj dom primiti gicu od velikih 325 kg.

Na prvoj slici nalazi se Sofia prije dvije godine, kad ju je kao bebu jedna djevojka otkupila za par stotina kuna i od tada joj bezuspješno tražila siguran novi dom. Sofia je ostala kod svog prvog vlasnika te je dvije godine provela zatvorena u svinjcu u bezuspješnim pokušajima da ima praščiće. Budući da je postala beskorisna, uskoro je stigao poziv da je došao Sofijin red da ide na klanje.I tako je Sofia uz puno sreće, pomoć i donacije dobrih ljudi konačno svoj zauvijek dom pronašla na konaku!

Priznajemo da nikad nismo vidjeli veću svinju, naime Sofia je viša i veća od našeg najmanjeg ponija.U ovih mjesec dana otkrila je da obožava valjanje u blatu i rovanje po zemlji, no štalici ne želi ni prići od straha da ne bude opet zatvorena. Sofia je naš nježni div, prekrasna mirna duša koja je brzo uči što je to maženje i pažnja.

Spread the love
Scroll to Top