Priključi se humanitarnom darivanju – suradnja s Equivalenzom

10 DANA DARIVANJA

Kako bismo vam zahvalili za sve što činite za naše životinje tijekom cijele godine, dobili smo priliku darivati vas u prekrasnoj suradnji s

brendom Equivalenza Hrvatska.

Od danas pa do kraja mjeseca, za svaku vašu donaciju na naš račun u iznosu od 100 kn ili više dobivate kupon s kojim možete podići besplatni parfem u poslovnici Equivalenze.

Ono što nas posebno veseli kod ovog branda je da su njihovi proizvodi veganski, cruelty free i eco friendly – osim što životinje ne pate u proizvodnji, uporabom refill sistema smanjuju uporabu plastike za čak 90%.

Ovaj poznati španjolski brend nedavno je otvorio svoju prvu poslovnicu u Zagrebu, gdje možete pronaći parfeme i kozmetiku koji se fokusiraju na kvalitetu proizvoda, održivost, brigu za okoliš i pristupačnost.

Sve što trebate učiniti je do 30.11. uplatiti donaciju za naše životinje u minimalnom iznosu od 100 kn te nam se potom javiti u inbox stranice, komentarom ili mailom na [email protected] kako biste dobili kupon za parfem. Na adresi poslovnice Equivalenze u Teslinoj ulici 9 u Zagrebu dočekat će vas nasmiješena prodavačica koja će vam pomoći odabrati jedan od više od 130 mirisa baš za vas. Parfem možete podići do kraja godine i tako pomoći radu utočišta, a istovremeno darivati sebe novim najdražim mirisom.

Podaci za uplatu donacije:

Udruga za zaštitu životinja, prirode i društva “Grgina arka”

IBAN: HR7823860021119031412

SWIFT: PDKCHR2X

paypal: [email protected]

Model: 99 (bez poziva na broj) ili 00 (poziv na broj današnji datum)

Opis plaćanja: Equivalenza

Spread the love
Scroll to Top