saznaj kako

Postani kum/a

saznaj

Kako postati kum/a životinji u utočištu?

Ako vam je utočište predaleko da biste redovito posjećivali životinju koja vas je osvojila na prvu, niste u mogućnosti pružiti joj stalni dom ili ta životinja zbog svog stanja i prijašnjih iskustava na konaku ima trajni dom – kumovanje je jedan od načina na koji njen život možete učiniti ugodnijim i boljim.

Kumstvom stvarate posebnu vezu sa životinjom koju ste odabrali i direktno sudjelujete u brizi za nju jer pomažete pokriti troškove hrane, veterinara, lijekova, dodataka prehrani i drugih izdataka.

Svaka životinja može imati više kuma/kumova te isto tako vi sami možete kumovati više njih. Kum/a pristajete biti na minimalno šest mjeseci. S obzirom na vlastite želje i mogućnosti, iznos kojim želite kumovati životinji možete sami odabrati,  a iznos od 60,00 kn predstavlja minimalni iznos za kumovanje u jednom mjesecu.

Obavezu kuma čini uplata u iznosu od najmanje 60,00 kn mjesečno i traje 6 mjeseci. Želite li postati stalnim kumom životinje, molimo da to označite u pristupnici.

Kako biste postali kumovi, najprije ispunite pristupnicu na putem obrasca na ovoj stranici.

Uplate se vrše na mjesečnoj bazi na žiro račun udruge IBAN HR7823860021119031412 (za uplate iz inozemstva swift kod Podravske banke je PDKCHR2X) ili PayPalom na [email protected].

Kao zahvalu za kumstvo šaljemo vam simpa personaliziranu potvrdu, a kao kum/a povremeno ćete primati i fotografije i novosti o svom kumčetu. Vaše ime bit će javno objavljeno, a ako već imate fotografiju sa životinjom koju ste odabrali – slobodno nam pošaljite jer bismo je rado objavili.

Dunja traži kumove

Rino traži kumove

Sissy traži kumove

Sofija traži kumove

Filip traži kumove

Miško traži kumove

Munja traži kumove

Grom traži kumove

Tonka traži kumove

Krešo traži kumove

Pepa traži kumove

Čiči traži kumove

Mr Big traži kumove

Želiš biti kum/a?

Kume i kumovi - vi ste posebne osobe koje sudjeluju u brizi i životnim troškovima životinje u utočištu za koju ste posebno vezani. ❤️
Kako bi postao/la kum/a, izaberi jednog od naših štićenika i simboličnim mjesečnim iznosom pomozi u troškovima hrane i veterinarskih troškova.
Najprije ispuni ovu prijavnicu, odaberi iznos kojim ćeš kumovati životinji – iznos od 60,00 kn predstavlja minimalni iznos za kumovanje u jednom mjesecu te iznos uplati svaki mjesec na račun Udruge i uživaj u novostima i fotografijama svog kumčeta koje će ti stizati na e-mail.

Podaci za uplatu:
Udruga za zaštitu životinja, prirode i društva Grgina arka
IBAN: HR7823860021119031412
SWIFT: PDKCHR2X
PAYPAL: [email protected]

Opis plaćanja: KUMSTVO ZA (ime životinje)
Model: 99 (poziv na broj ne upisuješ)

Hvala u ime naših štićenika!
Ovdje možeš pročitati priču svake životinje koja traži svojeg kuma ili kumu: Ako životinja nije na listi možda još nismo stigli objaviti njezin album - slobodno pošalji svoj prijedlog.

Uz sve navedene informacije o kumstvu tu je i naš patreon račun na kojem mjesečno možeš donirati za životinje, a za više informacija nas kontaktiraj!

Scroll to Top