SAZNAJ KAKO POSTATI

Virtualni udomitelj

saznaj

Kako postati virtualni udomitelj životinji u utočištu?

Utočište ti je predaleko da bi redovito posjećivao/la životinju koja te osvojila na prvu, a nisi u mogućnosti pružiti joj stalni dom ili ona već na konaku ima trajni dom?
POSTANI VIRTUALNI UDOMITELJ/ICA I SVOM ŠTIĆENIKU ŽIVOT UČINI UGODNIJIM I LAKŠIM.

Udomiteljstvom stvaraš posebnu vezu sa životinjom koju odabereš (ili je ona odabrala tebe) i direktno sudjeluješ u brizi za nju pomažući pokriti troškove hrane, veterinara, lijekova, dodataka prehrani i drugih izdataka.

 

Svaka životinja može imati više virtualnih udomitelja, a i ti možeš udomiti više životinja. Virtualni udomitelj/ica pristaješ biti na minimalno tri mjeseca. S obzirom na vlastite želje i mogućnosti, iznos kojim ćeš pomagati životinji sam/a biraš,  a iznos od 10,00 EUR predstavlja minimalni iznos za podršku u jednom mjesecu.

Osim individualnih životinja, udomiti možeš i skupinu životinja za čije će mjesečne potrebe ići tvoja pomoć. Na primjer, ako oduvijek osjećaš posebnu ljubav prema pticama, udomiti možeš primjerice naše guskice, i davati podršku za njihovu hranu i ostale mjesečne troškove.

Trudimo se redovno ažurirati, no ako životinje koju tražiš trenutno nema na stranici, slobodno nam se možeš javiti putem društvenih mreža ili emailom na [email protected].

  • Obavezu virtualnog udomitelja čini uplata u iznosu od najmanje 10,00 EUR mjesečno i traje minimalno 3 mjeseca. Želiš li postati trajni udomitelj, molimo da to označiš u pristupnici.

Kako bi postao/la udomitelj/ica, najprije ispuni pristupnicu putem obrasca na ovoj stranici.

  • Uplate se vrše na mjesečnoj bazi na žiro račun udruge IBAN HR7823860021119031412 (za uplate iz inozemstva swift kod Podravske banke je PDKCHR2X) ili PayPalom na [email protected].

Kao zahvalu za udomiteljstvo, na mail kojeg ostaviš u obrascu primit ćeš zahvalu i personaliziranu potvrdu o udomiteljstvu. 

Tvoje ime i inicijal prezimena bit će objavljeno uz fotografije tvog štićenika na webu te fotografije i priče na FacebookInstagram i Tiktok profilima. Ako želiš ostati anoniman/a slobodno označi tu opciju u obrascu. Ako već imaš zajedničku fotografiju sa životinjom koju ćeš virtualno udomiti – slobodno nam pošalji jer bismo je rado objavili.

Kravica Dunja

Muflonka Sissy

Magarac Filip

Poni Miško

Poni Munja

Ovan Grom

Ovca Tonka

Ljama Krešo

Mini svinja Pepa

Činčila Čiči

Emu Mr Big

Želiš biti virtualni udomitelj?

Udomitelji i udomiteljice - vi ste posebne osobe koje sudjeluju u brizi i životnim troškovima životinje u utočištu za koju ste posebno vezani. ❤️ Kako bi postao/la virtualni udomitelj/ica, izaberi jednog od naših štićenika ili skupinu životinja i simboličnim mjesečnim iznosom pomozi u troškovima hrane i veterinarskih troškova. Najprije ispuni ovu prijavnicu, odaberi iznos kojim ćeš pomagati životinji (iznos od 10,00 EUR predstavlja minimalni iznos tijekom jednog mjeseca) te pomoć uplati svaki mjesec na račun Udruge. Kad pošalješ obrazac, kontaktirat ćemo te mailom i potvrditi udomiteljstvo. ❤️ Podaci za uplatu: Udruga za zaštitu životinja, prirode i društva Grgina arka IBAN: HR7823860021119031412 SWIFT: PDKCHR2X PAYPAL: [email protected] Opis plaćanja: UDOMITELJ (ime životinje) Model: 99 (poziv na broj ne upisuješ)

Uz sve navedene informacije o udomiteljstvu tu je i naš patreon račun na kojem mjesečno možeš donirati za životinje, a za više informacija nas kontaktiraj!

Scroll to Top